Haber Detayı
21 Nisan 2026 - Salı 09:15
 
Ankara’da “Sağlığımızı Korumak İçin Alınması Gereken Tedbirler” Söyleşisi Düzenlendi
Ankara’da faaliyet gösteren Beyşehir Derebucak Hüyük Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.
Bölgeden Haberi
Ankara’da “Sağlığımızı Korumak İçin Alınması Gereken Tedbirler” Söyleşisi Düzenlendi

Ankara’da faaliyet gösteren Beyşehir Derebucak Hüyük Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Dernek, Pazar günü “Sağlığımızı Korumamız İçin Alınması Gereken Tedbirler” konulu bir söyleşi düzenledi.

Söyleşide Uzman Doktor Harun Bağcı, katılımcılara sağlığın korunmasına yönelik alınması gereken önlemler hakkında önemli bilgiler verdi. Katılımcılar, günlük yaşamda dikkat edilmesi gereken sağlık kuralları ve koruyucu hekimlik konusunda bilinçlendirildi.

Yoğun ilgi gören programa çok sayıda vatandaş katılırken, etkinlik sonunda Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Taş teşekkür konuşması yaptı. Taş, başta söyleşiyi gerçekleştiren Dr. Harun Bağcı olmak üzere programa katılım sağlayan tüm hemşehrilere teşekkür ederek, bu tür bilgilendirici etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

Etkinlik, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ankara’da, “Sağlığımızı, Korumak, İçin, Alınması, Gereken, Tedbirler”, Söyleşisi, Düzenlendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı